Candida Specialist

Welkom op Het Candida Dieet! 
Candida Expert
Foto by EELK.nl
candidadieet.blogspot.nl is geboren uit mijn behoefte om alle informatie die er is omtrent Candida op één punt bij elkaar te brengen.

Candida is een nogal omstreden onderwerp. Vanuit de klassieke geneeskunde en vanuit de natuurgeneeskunde zijn de meningen verschillend. In de artikelen op deze blogspot probeer ik zowel vanuit  de reguliere wetenschappelijke kant als vanuit de natuurgeneeskundige kant over Candida te schrijven. 

Ik heb zeker niet alle antwoorden en ik ben nog niemand tegen gekomen die ze wel heeft. De uitdaging vind ik in de zoektocht naar nieuwe informatie en recepten die het Candida dieet lekker en makkelijk maken. Deze zoektocht ben ik in 2006 begonnen.

Het geeft mij een enorme voldoening om andere via deze blog te kunnen informeren en te helpen. Ik geloof erin dat je veel ziektes kunt voorkomen en genezen door de juiste voeding. Met het Candida Dieet wil ik je laten zien dat je nog steeds kan genieten, sterker nog dat je leven er juist beter op kan worden! Ik hoop dat ik je op weg kan helpen.


Op zoek naar een candida specialist?

Wil je laten testen of je last hebt van een Candida infectie en/of ben je op zoek naar iemand die je ondersteunend advies kan geven? Kom dan eens langs in mijn praktijk (hier geef ik tevens voetreflexmassages) of maak een telefonische afspraak.
voetreflexologie-den-haag
Voetreflexologie Den Haag - www.floortuinstra.nl


Een hartelijke groet,

Floor Tuinstra.
www.floortuinstra.nl

Disclaimer
candidadieet.blogspot.nl heeft tot doel de lezer te informeren en is niet bedoeld om een diagnose te stellen, een ziekte te genezen of als medische zorg door een arts. De lezer wordt nadrukkelijk geadviseerd zijn/haar arts te raadplegen bij enigerlei klachten of symptomen. Men dient een huisarts of specialist te raadplegen als men aan een nieuw dieet begint of aan een behandeling van een Candida infectie.

De artikelen worden met de meeste zorg samengesteld door de auteur. Door tijdsverloop is het nooit geheel uitgesloten dat informatie door recent wetenschappelijk onderzoek of andere oorzaken onjuist, onvolledig of achterhaald is. De auteur kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enige directe of indirecte gevolgen voortvloeiend uit de gegevens.